HomeInformare si publicitate – MIV, machete si materialeA fost aprobat Manualul de Identitate Vizuala pentru Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 – 15 martie 2016

A fost aprobat Manualul de Identitate Vizuala pentru Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 – 15 martie 2016

Manualul de identitate vizuala pentru Programul Operational Regional a fost elaborat de Autoritatea de Management pentru POR, pentru a sprijini Organismele Intermediare si beneficiarii de finantare prin POR (autoritati locale, IMM-uri, ONG-uri si alte institutii) in indeplinirea masurilor de informare si publicitate de care acestea sunt responsabile.
Beneficiarii de finantare prin POR, conform prevederilor contractuale, au obligatia de a promova faptul ca proiectele sunt finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Regional.
Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CD-uri si DVD-uri), materiale audio-video, site-uri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare.
Autoritatea de Management pentru POR, Organismele Intermediare si beneficiarii trebuie sa aloce resursele financiare necesare pentru a aplica regulile de identitate vizuala.

MIV-POR-2014-2020-FINAL.pdf (128 downloads)
MIV-POR-2014-2020.Corel_.13.rar (91 downloads)