HomeInformare si publicitate – MIV, machete si materialeMachete editabile privind identitatea vizuală a POR 2014-2020

Machete editabile privind identitatea vizuală a POR 2014-2020

Machete editabile privind identitatea vizuală a POR 2014-2020

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, ADR SV Oltenia a pregătit machete, în format editabil, pentru principalele materiale de informare și promovare, in conformitate cu cerintele Manualului de Identitate Vizuala (MIV) a POR 2014-2020.

Beneficiarii proiectelor finantate prin POR 2014-2020 au obligatia de a realiza toate materialele de informare si publicitate pe care le-au prevazut in Cererea de Finantare. Neindeplinirea acestor obligatii are drept consecinta pierderea fondurilor alocate pentru informare si comunicare, precum si aplicarea unor sanctiuni.

Beneficiarii sunt obligati sa utilizeze pentru toate materialele de informare si publicitate realizate in cadrul proiectelor finantate prin POR 2014-2020, indicatiile tehnice din MIV al POR 2014-2020. Prin materiale de informare se intelege: anunturi/ comunicate de presa, fluturasi, pliante, brosuri, afise, bannere, website-uri, newslettere, spoturi radio-TV, insertiii in presa scrisa, standuri expozitionale, autocolante, materiale promotionale sau orice alte materiale prin care este promovat proiectul si rezultatele acestuia.

Beneficiarii au obligatia sa transmita catre ADR SV Oltenia, pentru avizare, toate materialele de informare si publicitate pe care le au prevazute in Cererea de Finantare cu cel putin 15 zile lucratoare inainte de lansarea si utilizarea acestora.

DESCARCA DE AICI SIGLELE IN FORMAT CDR (COREL DRAW)

DESCARCA DE AICI SIGLELE IN FORMAT JPG