HomeNoutatiSesiuni de informare pentru potențialii solicitanți care vor sa depună proiecte in cadrul apelului POR/2017/1/1.1.C./1, Prioritatea de Investiții 1.1.C – IMM în parteneriat cu ITT

Sesiuni de informare pentru potențialii solicitanți care vor sa depună proiecte in cadrul apelului POR/2017/1/1.1.C./1, Prioritatea de Investiții 1.1.C – IMM în parteneriat cu ITT

In perioada 5-16 februarie 2018, ADR SV Oltenia va organiza doua sesiuni de informare pentru potențialii solicitanți care vor sa depună proiecte in cadrul apelului POR/2017/1/1.1.C./1 , Prioritatea de Investiții 1.1.C – IMM în parteneriat cu ITT. Asistența financiara nerambursabila acordată pentru această prioritate de investiții încurajează punerea în aplicare a rezultatelor cercetării în cadrul IMM-urilor prin transfer tehnologic.

 Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt societățile constituite conform Legii nr. 31/1990 si Legii 1/2005, care se încadrează în categoria IMM-urilor (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii) în parteneriat cu entități de transfer tehnologic acreditate în conformitate cu prevederile legale in vigoare.

 Evenimentele se vor desfășura in zilele de 8, respectiv 12 februarie 2018. Numarul maxim de participanti la o sesiune de informare este 20.

Participarea la sesiunile de informare se poate face doar ca urmare a transmiterii unui e-mail la adresa magda.lungu@adroltenia.ro , care va conține informații privind numele firmei, persoana de contact (telefon/fax), precum data sesiunii de informare pentru care se optează.

Ca urmare a înscrierii dvs, ADR va transmite un e-mail de confirmare, cu delalii privind locatia si intervalul orar in care se va desfasura evenimentul.

In cazul in care se vor inregistra mai multe solicitari, ADR va informa in timp util potentialii solicitanti in vederea reprogramarii.

Pentru organizarea în bune condiții a evenimentelor, vă rugăm să transmiteți, prin e-mail, interesul dumneavoastră in ceea ce privește participarea la una din sesiunile de informare până marți, 6 februarie 2018.