HomeFără categorieConstituire baza de date cu firmele de consultanta

Constituire baza de date cu firmele de consultanta

Pentru a veni in sprijinul potentialilor beneficiari, ADR SV Oltenia continua procesul de constituire a unei baze de date cu organizatiile care desfasoara activitati de consultanta specializate in elaborarea si implementarea proiectelor finantate din  Fonduri Structurale si de Investitii.  Motivatia care sta la baza acestui demers o constituie faptul ca, in mod frecvent, ne sunt solicitate informatii cu privire la existenta  acestor tipuri de servicii.

Scopul acestei initiative este de a pune la dispozitia potentialilor beneficiari de fonduri nerambursabile din regiune, in mod echidistant si transparent, informatii care îi pot sprijini in realizarea documentatiilor necesare elaborarii si/sau implementarii proiectelor (cereri de finantare, documentatii tehnico- economice, rapoarte, achizitii, etc.).

In acest sens, organizatiile care desfasoara activitati de consultanta si care doresc sa fie incluse in baza de date, sunt invitate sa completeze formularul de mai jos si sa-l transmita scanat si semnat la adresele de e-mail: office@adroltenia.ro, simona.covrescu@adroltenia.ro, sau prin fax la nr.  0351/463.966.

Pentru oferirea de informatii cu caracter unitar, ADR SV Oltenia poate solicita clarificari firmelor care au transmis formularul completat, înainte de a-l introduce in baza de date.

În urma completării tuturor datelor de identificare, dar și a validării acestora de către ADR SV Oltenia, datele furnizate vor fi astfel disponibile tuturor celor care doresc să le consulte.

 

IMPORTANT!

Lista firmelor de consultanţă ce va fi constituita  nu este exhaustivă şi nu include toate instituţiile de consultanţă sau proiectare care au competenţe în întocmirea documentatiilor specifice pentru accesarea fondurilor europene.

Acesta lista este orientativă, fiind elaborata pentru a facilita identificarea, alegerea şi contactarea firmelor de consultanţă de către potenţialii beneficiari POR. Precizam ca orice societate, instituţie sau persoană poate întocmi proiecte pentru accesarea fondurilor, chiar dacă nu este inclusa în list ace va fi constituita. Nu exista obligativitatea ca un potential beneficiar sa poata contracta doar serviciile oferite de entitatile inscrise in baza de date. ADR SV Oltenia nu se va implica si nu va recomanda niciuna dintre organizatii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor furnizate de către firmele de consultanţă si nici maniera in care acestea isi desfasoara activitatea. ADR SV Oltenia şi nicio instituţie publică naţională sau europeană nu a acreditat firmele de consultanţă în vederea întocmirii proiectelor pentru accesarea fondurilor europene. De asemenea, ADR SV Oltenia este exonerata de orice posibila neintelegere intre potentialul beneficiar si firma de consultanta.

Datele prezentate in formular sunt cu titlu informativ si se afla in responsabilitatea exclusiva a organizatiilor care au completat formularul!

RECOMANDARE! Potentialii beneficiari care isi selecteaza un consultant trebuie sa obtina referinte de la institutiile/ firmele pentru care respectivele organizatii si-au oferit serviciile, pentru a se asigura ca firma de consultanta intruneste criteriile solicitate si raspunde exigentelor impuse.

Persoana de contact din partea ADR SV Oltenia este d-na Simona Covrescu, telefon: 0251/412.780 email: simona.covrescu@adroltenia.ro.

formular-firme-de-consultanta.doc (656 downloads)